Over ONS welzijn

ONS welzijn is een maatschappelijk dienstverlener met 300 medewerkers en circa 1.000 vrijwilligers. Onze teams in de wijk geven advies en hulp aan mensen van alle leeftijden met een vraag of situatie die zijzelf (even) niet alleen kunnen oplossen. Denk aan zorgen over kinderen of om een naaste, eenzaamheid of moeite met rondkomen. Ook organiseren we activiteiten en initiatieven om iets te leren of voor de ander of de buurt te doen. Wij leggen verbindingen tussen mensen en instanties en werken samen met vrijwilligersorganisaties, gemeenten en partners aan preventieve, duurzame oplossingen voor inwoners.


Werken bij dé welzijnsorganisatie in Noordoost-Brabant

Onze vacatures

Wij zijn een dynamische organisatie in een branche die volop in beweging is. Je krijgt de kans om vanuit een team van betrokken collega’s iets te leren, samen op te trekken in je ontwikkeling en mee te bouwen aan de innovatie van onze dienstverlening.

Open sollicitatie

Word een van ONS

Welzijn en samenleven is onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat samenleven met elkaar staat steeds meer onder druk.
De wereld om ons heen is voor veel mensen ingewikkeld geworden. De bekende kloof wordt hierdoor steeds groter en is in veel buurten en wijken zichtbaarder, voelbaarder en soms zelfs tastbaar. Juist daar wil ONS welzijn het verschil maken.

We zijn altijd nieuwsgierig naar die professional die in hart en nieren een sociaal dier is, de verschilmaker, de opbouwwerker, een sociaal regelaar, een verbinder, de community builder of hoe jij jezelf ook noemt. Wij gaan graag in gesprek met je over welzijn en wat jij voor ONS en de inwoner kunt betekenen.

Stages

Stagelopen bij ONS welzijn

ONS welzijn gelooft in een samenleving waarin iedereen van waarde is. Bij ONS welzijn geven we jongeren de kans zich te ontwikkelen tot professional. We bieden interessante stageplaatsen aan voor mbo- (niveau 4), hbo- en wo-studenten. Stagiaires zijn zowel welkom binnen het sociaal maatschappelijke werk als binnen onze bedrijfsvoering!

Solliciteren voor een stage

Wil jij praktijkervaring opdoen binnen dé welzijnsorganisatie van Noordoost-Brabant? Werken in een inspirerende omgeving en jezelf ontwikkelen? Dan zien we je graag bij ONS welzijn!

Stuur ons je gegevens