Vrijwilliger bij ONS welzijn

Je houdt wel van een praatje? Een wandeling maken? Of je hebt twee rechterhanden en je wilt iets betekenen voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! ONS welzijn verwelkomt je graag als vrijwilliger en heeft gevarieerde vrijwilligersvacatures voor jou. Samen bekijken we welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste binnen je kwaliteiten en wensen passen. Met een uurtje van je tijd maak jij het verschil! 
Meer informatie over 'Vrijwilliger bij ONS welzijn'

Vrijwilligers vertellen

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze samenleving. Ze zijn onmisbaar en letterlijk onbetaalbaar. Wie zijn deze vrijwilligers? Waaruit bestaat hun vrijwilligerswerk? En wat is hun motivatie? Dat vertellen ze je graag zelf!

Breng je idee tot leven

Iedereen heeft talenten. ONS welzijn stimuleert mensen hun talent te ontdekken, te ontwikkelen en te delen met anderen. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten en cursussen die worden georganiseerd door anderen. Maar andersom kun je ook als vrijwilliger docent worden in een yoga- of gymgroep, je schildervaardigheid overdragen, tassen maken of een ander leren iets te repareren of maken.
Waar?
Je vindt ons daar waar mensen in buurten en wijken zelf initiatief nemen, bv. in wijkpunten of wijkcentra. Wil je weten wat er te doen is of zelf een idee tot leven brengen in je buurt of wijk? Loop eens binnen bij onze Talentcentra of neem contact op met ONS welzijn in jouw buurt.
Hoe werkt het?
  • iedereen kan en mag meedoen
  • het accent ligt op DOEN
  • delen van talent is het uitgangspunt
  • je helpt mee bij de organisatie of draagt bij als vrijwilliger of maatje
Kom in contact met ONS welzijn!

Vul het contactformulier en wij nemen contact met je op. 

Contact

Voor mekaar: voor vrijwilligerswerk

Hoe vaak gebeurt het dat je niet weet dat net om de hoek of juist aan de andere kant van je dorp of stad iemand woont die met plezier iets samen zou willen doen? Een vraag stellen is niet altijd even makkelijk. 

Ben je op zoek naar iemand die kan helpen en/of wil je zelf iets betekenen voor een ander. Kijk gerust op de website Voor mekaar ONS welzijn en maak een account aan om actief deel te nemen!

Wat is het?
Voor mekaar is een digitaal platform voor individuele vragen voor inwoners onderling.
Hoe werkt het?
Plaats een wens, aanbod of idee in een persoonlijke boodschap. Of vind activiteiten, gezelligheid, nieuwe contacten en vriendschappen middels de advertenties.

Vacaturebank

Ben je benieuwd naar de actuele vrijwilligersvacatures? Bekijk dan onze Vacaturebank!

ONS Vrijwilligerscollege

Bij ONS Vrijwilligerscollege leren vrijwilligers van elkaar. Zolang het onderwerp te maken heeft met jouw vrijwilligerswerk, kun je met al je vragen bij ons terecht. Denk aan coaching door een andere vrijwilliger, workshops of thema’s als presenteren, fondsenwerving, omgaan met social media of bijvoorbeeld rolstoelrijden. Ook is er een gratis workshopdag voor alle vrijwilligers in ons werkgebied. Meer informatie vind je op de website van ONS Vrijwilligerscollege.

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met ONS welzijn per telefoon via 088 374 25 25 (maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur) of verstuur je aanmelding via het contactformulier. Een mail sturen naar vrijwilligers@ons-welzijn.nl is ook mogelijk.