Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk?

Je houdt wel van een praatje? Een wandeling maken? Of je hebt twee rechterhanden en je wilt iets betekenen voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! ONS welzijn verwelkomt je graag als vrijwilliger en heeft gevarieerde vrijwilligersvacatures voor jou. Samen bekijken we welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste binnen je kwaliteiten en wensen passen. Met een uurtje van je tijd maak jij het verschil! 
Meld je aan als vrijwilliger!

Individuele vragen voor inwoners onderling

Voor mekaar

We willen allemaal wel een keer iets samen ondernemen, iets voor een ander doen of soms heb je de hulp van iemand nodig. Via de website 'Voor mekaar' kun je reageren op een bericht van een ander of er zelf een maken.

Aan de slag als vrijwilliger

Vacaturebank

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij een vrijwilligersorganisatie? Bekijk dan onze Vacaturebank voor de actuele vrijwilligersvacatures en reageer direct.

ONS Vrijwilligerscollege

Bij ONS Vrijwilligerscollege leren vrijwilligers van elkaar. Zolang het onderwerp te maken heeft met jouw vrijwilligerswerk, kun je met al je vragen bij ons terecht. Denk aan coaching door een andere vrijwilliger, workshops of thema’s als presenteren, fondsenwerving, omgaan met social media of bijvoorbeeld rolstoelrijden. Er is een gratis workshopdag voor alle vrijwilligers in ons werkgebied. Meer informatie vind je op de website van ONS Vrijwilligerscollege.

Vrijwilligers vertellen

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze samenleving. Ze zijn onmisbaar en letterlijk onbetaalbaar. Wie zijn deze vrijwilligers? Waaruit bestaat hun vrijwilligerswerk? En wat is hun motivatie? Dat vertellen ze je graag zelf!

Breng je idee tot leven

Iedereen heeft talenten. ONS welzijn stimuleert mensen hun talent te ontdekken, te ontwikkelen en te delen met anderen. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten en cursussen die worden georganiseerd door anderen. Maar andersom kun je ook als vrijwilliger docent worden in een yoga- of gymgroep, je schildervaardigheid overdragen, tassen maken of een ander leren iets te repareren of maken.
Waar?
Je vindt ons daar waar mensen in buurten en wijken zelf initiatief nemen, bv. in wijkpunten of wijkcentra. Wil je weten wat er te doen is of zelf een idee tot leven brengen in je buurt of wijk? Loop eens binnen bij onze Talentcentra of neem contact op met ONS welzijn in jouw buurt.
Hoe werkt het?
  • iedereen kan en mag meedoen
  • het accent ligt op DOEN
  • delen van talent is het uitgangspunt
  • je helpt mee bij de organisatie of draagt bij als vrijwilliger of maatje
Kom in contact met ONS welzijn!

Vul het contactformulier en wij nemen contact met je op. 

Contact