Adresgegevens
Pastoor van Winkelstraat 11
5374 BG  Schaijk
088 374 2525
Routeinformatie

Gemeente Maashorst

Dorpshuis Phoenix

Onze teams bieden advies en hulp en zoeken samen met jou naar een oplossing. ONS welzijn werkt vanuit teams in de wijk waarin mensen werken met diverse specialisme. Door deze veelzijdige kennis hebben onze teams kennis over problematiek bij jeugd, gezin, volwassenen en ouderen. Je kunt hier terecht voor contact met medewerkers van ONS welzijn en er worden diverse activiteiten georganiseerd door ONS welzijn.

Tijdens een inloopspreekuur is er de gelegenheid vragen te stellen over zaken waar je tegenaan loopt, ondersteuning nodig hebt, sociaal juridisch advies nodig hebt of je ontvangt graag meer informatie over vrijwilligers. Sociaal werkers en sociaal raadsliedenwerkers (SRW) staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

  • In Schaijk zijn er twee keer per maand op de woensdag van 10.00 tot 11.30 uur inloopspreekuren in het Dorpshuis Phoenix (Pastoor van Winkelstraat 11, 5374 BG Schaijk). Bekijk de poster met data voor het spreekuur met sociaal raadswerklieden.
  • Twee keer per maand is er een formulierenbrigade in het Dorpshuis Phoenix te Schaijk. De formulierenbrigade is er voor de burgers van de gemeente Maashorst op afspraak bereikbaar op de dinsdagochtenden.

Activiteiten / Evenementen

Neem contact op

Meer weten?

Heb je een vraag over deze locatie van ONS welzijn? Verstuur jouw vraag via onderstaande knop, of bel 088 374 2525.