Cover

Organisatie

ONS welzijn werkt in de gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Oss, Uden en (de voormalige gemeente) Veghel. Daarnaast voeren we diensten uit in Nuland, Vinkel, Grave en Sint Oedenrode.

Organisatie ONS welzijn

Veel van onze medewerkers werken vanuit Sociaal Teams en Basisteams Jeugd en Gezin in wijken en dorpen. Procesadviseurs werken samen met deze teams. Ook wordt een aantal van onze diensten en werkzaamheden georganiseerd door Gebiedsoverstijgende teams. Binnen het team Bedrijfsvoering worden alle ondersteunende processen uitgevoerd. Bekijk hier ONS organogram.

In het publiek jaarverslag 2016 leest u wie in 2016 onze klanten waren, wat hun ervaringen zijn, hoe we ons werk deden en welke toekomstperspectieven we bieden.

Informatie over de activiteiten van voormalig Aanzet, RIGOM en Vivaan in 2015 is terug te vinden in ons Jaarverslag 2015.

Algemene Gegevens

Kamer van Koophandel: 64800741
Fiscaal nummer: NL 855854455B01
IBAN NL81 RABO 0307594521

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van ONS welzijn heeft als taak integraal toezicht te houden op het beleid van de directie en op de algehele gang van zaken in de organisatie. Lees hier meer over de Raad van Toezicht.

Stel een vraag