Cover

Je inzetten als vrijwilliger

Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Van creatieve activiteiten tot praktische hulp zoals een boodschap doen of iemand bezoeken, maar ook meedenken en besturen. Als vrijwilliger wordt er een beroep gedaan op je talenten. Er zijn tal van mogelijkheden om als vrijwilliger iets te kunnen betekenen voor anderen. 

ONS welzijn verwelkomt u graag als vrijwilliger

Je houdt wel van een praatje? Een wandeling maken? Of je hebt twee rechterhanden en wilt u iets betekenen voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! Of je nu mensen wilt bezoeken voor een praatje of juist heel praktisch met je handen aan de slag wilt. ONS welzijn verwelkomt je graag als vrijwilliger en biedt een zeer uiteenlopend aanbod van vrijwilligersvacatures. Samen bekijken we welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste binnen je kwaliteiten en wensen passen. Met een uurtje van je tijd maak je het verschil! Wil je bij ONS welzijn vrijwilligerswerk doen dan kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 3742525 (lokaal tarief).

Naast de inzet van veel vrijwilligers binnen de eigen organisatie, bemiddelt ONS welzijn veel andere vrijwilligersvacatures in de regio. We doen dit in de Vrijwilligerspunten in Oss, Uden en Heesch. Neem contact op met één van onze Vrijwilligerspunten of bel 088 3742525 (lokaal tarief)Via de knop 'Bekijk de vacatures' op deze pagina kun je ook direct de actuele vacatures bekijken.

Bekijk de vacatures