Cover

Vrijwilligers, daar mag een strikje op!

ONS welzijn lanceert 14 juni in Oss de campagne: Vrijwilligers, daar mag een strikje op! Vrijwilligers zijn belangrijk voor de samenleving. Hun inzet is onmisbaar en letterlijk onbetaalbaar. Het verenigingsleven zou uitvallen als er geen vrijwilligers waren; veel activiteiten en diensten zouden zonder hun inzet niet kunnen (voort)bestaan.

Sommige vrijwilligers ontvangen een lintje, als blijk van waardering. Dat is een eervolle zaak. Maar, niet elke vrijwilliger krijgt een koninklijke onderscheiding. ONS welzijn waardeert alle vrijwilligers enorm en is trots op àlle mensen die zich inzetten voor een gezonde, sportieve, betrokken en zorgzame gemeente. En dus vinden wij dat iedereen een versiersel verdient.

Daarom is er vanaf 14 juni voor vrijwilligers in de gemeente Oss een strikje. De strikjes zijn met veel plezier gemaakt door de vrijwilligers in het Talentcentrum in Oss. Ze worden uitgereikt door medewerkers van ONS welzijn. Een symbolisch dankjewel in de kleuren van ONS welzijn. Want op elke vrijwilliger mag een strikje!

Iedereen die is gestrikt, verdient een plekje in de vrijwilligersgalerij op onze website. Klik hier om naar de galerij te gaan.

Maar wie zijn nou die vrijwilligers? En waarom doen ze vrijwilligerswerk? Anne-Marie, Willem, Hanneke en Youp geven een kijkje in hun werk en hun motivatie. Met strik natuurlijk! Klik hier voor hun verhalen.