Speciaal voor u als Mantelzorger in de gemeente Oss

Leuke avond uit op Dag van de Mantelzorg 10 november 2017

Op vrijdag 10 november is het de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Speciaal voor alle mantelzorgers in de gemeente organiseren de gemeente Oss en ONS welzijn een geheel verzorgde avond uit in De Lievekamp in Oss. Ook de persoon voor wie u zorgt is deze avond van harte welkom. Hiermee willen we onze waardering uitspreken voor uw inzet.

Het programma

20.00 uur Ontvangst gasten in het theatercafé
20.45 uur Aanvang theaterconcert 'Sound of Silence' - The Story of Simon & Garfunkel
21.45 uur Pauze
22.15 uur Vervolg concert
22.45 uur Gezellige nazit in het theatercafé met zangeres Nikenia Martis (tot 23.45 uur)

De hapjes en drankjes worden de hele avond voor u verzorgd.

Mogen we voor u een plekje reserveren?

Meld u dan snel aan! Dit kan door het sturen van een mail aan dagvandemantelzorg@ons-welzijn.nl. Geef in uw mail aan of u alleen komt of samen met degene voor wie u zorgt.

Vermeld verder uw naam, geboortedatum, adres, postcode en plaats, telefoonnummer en emailadres. En de naam, adres, postcode en woonplaats van degene voor wie u zorgt. Komt deze persoon of uzelf met een rolstoel? Laat dat dan ook even weten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Aanmelden kan t/m 6 november 2017. U ontvangt de toegangskaart(en) in de week voor de voorstelling per post. Graag tot ziens op 10 november!

Over de artiesten

Joost Botman en Niels van der Gulik - Sound of Silence
Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981. Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Nikenia Martis
Zangeres Nikenia Martis uit Heesch treedt op met muzikanten uit Oss en omgeving. Ze won diverse talentenwedstrijden zoals de Hooghuis-Factor en 'Lievekamp zoekt Talent', ook trad zij op tijdens de Lievekamp Kerstspecial. In maart stond zij met haar eigen programma in Theater Marag in Oss. Haar repertoire is divers en varieert van Anouk en Alicia Keys tot André Hazes.