Meierijstad waardeert u als mantelzorger!

Mantelzorger bent u wanneer u langdurig en/of intensief voor uw naaste, een zieke of gehandicapte partner, familie- of gezinslid of vriend(in) zorgt. Daardoor kunnen zij langer thuis blijven wonen. Dat waarderen we zeer. Daarom biedt de gemeente Meierijstad in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg gemeente Meierijstad van Welzijn De Meierij en ONS welzijn u een “Blijk van Waardering Mantelzorg 2017” aan. Omdat u het verdient!

Gemeente Meierijstad organiseert drie verwenmomenten voor mantelzorgers

Tijdens de verwenmomenten kunt u genieten van een interactief programma, verzorgd door Nancy van Heeswijk, met een lach en een traan, grappen en grollen, polonaise, maar ook rustige luisternummers. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en er is voldoende gelegenheid om met elkaar te praten. Komt u ook naar de ontmoeting bij u de buurt?

 SchijndelVrijdag 10 november  19.00-21.30 uurSteeg 9f te Schijndel 
 St. OedenrodeZaterdag 11 november 14.30-17.00 uurWernerplein 1 te St Oedenrode 
 VeghelZaterdag 11 november  19.00-21.30 uurStadhuisplein 1 te Veghel


Meld u snel aan

U kunt zich aanmelden t/m 21 oktober 2017. Verstuur daartoe het ingevulde aanmeldformulier per e-mail of per post. Persoonlijk afgeven mag natuurlijk ook. Klik hier voor het aanmeldformulier.

  • Voor St. Oedenrode en Schijndel: mail het ingevulde formulier naar info@welzijndemeierij.nl. Vermeld in de onderwerpregel “Blijk van Waardering Mantelzorg 2017”. Of stuur het per post naar Welzijn de Meierij, Steeg 9f, 5482 WN Schijndel.
  • Voor Veghel: mail het ingevulde formulier naar mantelzorgveghel@ons-welzijn.nl. Vermeld in de onderwerpregel “Blijk van Waardering Mantelzorg 2017”. Of stuur het per post naar ONS welzijn, Iepenlaan 4, 5461 CS Veghel.

Indien u op deze drie verwenmomenten verhinderd bent, dan is er een mogelijkheid om een “Blijk van Waardering” op te halen.

Uitgebreide informatie over de Blijk van Waardering Mantelzorg 2017 en de voorwaarden voor aanmelding leest u in bijgevoegde uitnodigingsbrief.

Heeft u over deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn De Meierij via 073-5441400 of voor inwoners oud-gemeente Veghel met ONS welzijn, Esther de Bie via 088-3742525.