Cover

Leven met een beperking

Iedereen, dus ook iedereen met een beperking of chronische ziekte kan bij ONS welzijn terecht. Bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychiatrische beperking. Mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Mensen met een zintuiglijke beperking of chronische ziekte. Ook familie, vrienden en andere betrokkenen kunnen bij ons aankloppen.

Ondersteuning

Onze medewerkers met jarenlange kennis en ervaring op gebied van leven met een beperking bieden ondersteuning bij het omgaan met je beperking. We helpen op weg naar een grotere vrienden- of kennissenkring, bieden hulp bij geldzaken en wet- en regelgeving, bij je zoektocht naar passend (vrijwilligers) werk, een geschikte opleiding, hulp aan huis of een woonvoorziening. Wij kennen de mogelijkheden en denken graag met je mee.

Doe mee

ONS welzijn organiseert diverse cursussen en activiteiten voor mensen met een beperking. Kijk eens onder Activiteiten en Cursussen. Disco Speedy, de Donderdagavondclub, de Maandagavondclub, de Maandbrekers en Disco The Moon. We heten je van harte welkom.

Stel een vraag