21 juni 2023

Ontdek de "Zuinige Zomer" activiteit met ONS welzijn!

ONS welzijn kondigt met enthousiasme de "Zuinige Zomer" activiteit aan, een initiatief dat inwoners de mogelijkheid biedt om in gesprek te gaan over geldzaken en tegelijkertijd te genieten van een gezellige ontmoetingsplek. De activiteit zal plaatsvinden op vrijdag 23 juni en wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende lokale organisaties.

Tijdens de "Zuinige Zomer" activiteit zal de Wijkbuzzz ONS welzijn met een pop-up terrasje langs drie dorpen gaan. Inwoners zijn uitgenodigd om langs te komen en een praatje te maken. Daarnaast is er ruimte om in gesprek te gaan over geldzaken, waarbij er ondersteuning wordt geboden door deskundigen.

De volgende organisaties werken mee aan deze bijzondere dag: Lichtpunt, Schuldhulpmaatje, Bernheze Energiecoöperatie, Bernhezer Pakhuys/Eten Over (onder voorbehoud) en Thuisadministratie ONS welzijn. Bovendien zullen de opbouwwerkers van ONS welzijn aanwezig zijn om te helpen en ondersteuning te bieden.

De "Zuinige Zomer" activiteit belooft niet alleen informatief te zijn, maar ook gezellig en smakelijk. Geniet van verfrissende drankjes en hapjes.

De locaties en tijden van de activiteit zijn als volgt:
  • 10.00 tot 12.00 uur: Heesch, op het plein bij 't Dorp, nabij de feesttent
  • 14.00 tot 16.00 uur: Nistelrode, op het plein bij 't Pumpke
  • 18.00 tot 20.00 uur: Heeswijk-Dinther, op het plein 1969
Voor vragen en meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met ONS welzijn via het nummer 088-3742525.

Dit initiatief biedt inwoners de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, waardevolle gesprekken te voeren en te leren over verstandig omgaan met geld. ONS welzijn en de betrokken organisaties streven ernaar om samen met de inwoners een positieve impact te creëren. Samenwerken aan financieel welzijn tijdens de "Zuinige Zomer" activiteit!