27 juli 2022

Start Janneke de Schutter als directeur bij ONS welzijn

Janneke de Schutter is per 25 juli gestart als directeur bij ONS welzijn. Samen met Mariken van Woerkum vormt zij de directie van ONS welzijn.

Start Janneke in BMMB-gemeenten

Janneke heeft als directeur het aandachtsgebied Bernheze, Boekel, Maashorst en Meierijstad (BMMB-gemeenten). Ze volgt daarmee Ido Boswinkel op, die naast zijn functie als directeur bij Sterker sociaal werk sinds afgelopen februari nog betrokken was bij dit deel van ONS welzijn. Deze combinatie was echter op de lange termijn niet houdbaar en doet geen recht aan de aandacht die deze werkgebieden van ONS welzijn verdienen.

Janneke is een ervaren directeur met een maatschappelijke drive en een bedrijfskundige, commerciële achtergrond. Zij werkte hiervoor onder meer bij UniK, Tzorg en CMM. Janneke is al bekend met een deel van het werkgebied en de verschillende samenwerkingspartners van ONS welzijn. Janneke zal vanaf eind augustus, na haar vakantie, kennismaken met de diverse samenwerkingspartners.

Twee directeuren voor ONS welzijn

ONS welzijn is sinds eind vorig jaar onderdeel van Lentl. Onder verantwoordelijkheid van de centrale Raad van Bestuur (Arie de Vries en Wilbert de Haan Westerveld) staat elke werkmaatschappij (waaronder ONS welzijn) onder de dagelijkse leiding van een directie. Het directieteam van ONS welzijn wordt gevormd door Mariken van Woerkum (Oss) en Janneke de Schutter (overige gemeenten).

Wij hebben alle vertrouwen dat onder de leiding van Mariken en Janneke ONS welzijn zich in haar gehele werkgebied zal blijven ontwikkelen, en voor de betrokken vrijwilligers en professionals een uitdagende en inspirerende werkplek blijft bieden.

Met hartelijke groet,

Arie de Vries en Wilbert de Haan Westerveld
Raad van Bestuur