16 augustus 2023

Onderzoek naar Naamsbekendheid en Imago van ONS welzijn

ONS welzijn gaat binnenkort een onderzoek uitvoeren naar haar naamsbekendheid en het imago. We willen graag weten wat voor beeld men heeft van ONS welzijn en hoe ons merk wordt ervaren. Als klant van ONS welzijn, onze (keten)partners en inwoners uit de gemeenten Bernheze, Boekel, Maashorst Meierijstad en Oss worden gevraagd aan het onderzoek mee te doen.

Onafhankelijk onderzoek
ONS welzijn laat door een onafhankelijk onderzoeksbureau, ZorgfocuZ, het naamsbekendheid- & imago-onderzoek uitvoeren. De resultaten van het onderzoek vormen input voor onze beleidskeuzes en het doorvoeren van zaken die naar uw ervaring beter kunnen.

Je krijgt binnenkort een e-mail van dit emailadres een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Via een link kun je deelnemen aan het onderzoek.

We verloten onder de deelnemers 5x een Bol.com cadeaubon van € 25,-.


Anonimiteit en privacy
Het onderzoek is anoniem. Jouw anonimiteit en privacy wordt door ZorgfocuZ gegarandeerd en gewaarborgd. De resultaten van alle gegeven antwoorden worden in een rapportage samengevat en aan ONS welzijn gerapporteerd. Gegeven antwoorden zijn niet te herleiden naar personen en/of specifieke situaties.

Vragen?
Mochten er vragen zijn over het onderzoek, dan kun je contact opnemen met het onderzoeksbureau. Bij hen is een helpdesk beschikbaar waar je terecht kunt met jouw vragen en/of opmerkingen. Details hierover vind je in de officiële uitnodiging van het onderzoeksbureau.

Het invullen van de vragenlijst kan digitaal en duurt ongeveer tussen de 5 en 10 minuten. Het onderzoek is gebaat bij een zo compleet mogelijk beeld. Wij stellen het zeer op prijs als je besluit mee te doen aan het onderzoek!