25 april 2023

Informatie over langer thuis wonen bij u thuis

Informatie over langer thuis wonen bij u thuis

De vrijwillige ouderenadviseurs van ONS welzijn gaan binnenkort weer op pad om ouderen te informeren en adviseren op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en vervoer. Jaarlijks bezoeken zij vele ouderen vanaf 75 jaar verdeeld over vier leeftijdsgroepen. Binnenkort ontvangen de ouderen in de gemeente Oss, die dit jaar 80 worden een uitnodiging voor een informatiegesprek op de mat.

Voor het informatiegesprek bij u thuis kan een afspraak worden gemaakt met een van de vrijwillige ouderenadviseurs. Zij geven gratis informatie over van alles wat te maken heeft met ouder worden en over onderwerpen die interessant kunnen zijn om zo prettig mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Twijfelt u of een informatiegesprek nodig is? Onze vrijwillige ouderenadviseurs helpen ouderen na te denken over onderwerpen waar zij wellicht zelf nog niet aan hebben gedacht. ONS welzijn adviseert dus om altijd een afspraak te maken. Maak een afspraak via telefoonnummer 088-3742525 of mail naar ouderenadviseurs@ons-welzijn.nl.