03 februari 2023

Geef je mening over MBvO

MBvO staat voor Meer Bewegen voor Ouderen. Al sinds vele jaren organiseert ONS welzijn MBvO-activiteiten, onder meer in de gemeente Oss. Het gaat daarbij om gymnastiekgroepen, yogagroepen en verschillende soorten dansgroepen.

Vorig jaar heeft de gemeente Oss de wens uitgesproken dat ONS welzijn doorgaat met het organiseren van deze activiteiten. Dat doet ONS welzijn graag! Vooral omdat het wekelijks samen bewegen onder leiding van een bekwame docent niet alleen heel gezond is voor lichaam en geest, maar ook leidt het tot meer sociale contacten en betrokkenheid tussen de deelnemers.

Om ervoor te zorgen dat de activiteiten aan blijven sluiten bij de wensen en behoeften, wordt in de komende weken een enquête gehouden onder de deelnemers van MBvO in de gemeente Oss. De vragenlijsten die hiervoor opgesteld zijn, kunnen digitaal (via een uitnodiging per e-mail) of op papier (uitgereikt bij de lessen) ingevuld worden. In maart/april worden de deelnemers geïnformeerd over de uitkomsten van de enquête en wat ONS welzijn hiermee wil gaan doen.

Voor meer informatie over deze enquête kan contact worden opgenomen met bewegen@ons-welzijn.nl.
>> Klik hier om naar de website van MBvO te gaan.