14 september 2021

Start training 'Uit de schaduw van de ander'

ONS welzijn start in oktober met de training ‘Uit de schaduw van de ander’, een training voor volwassenen die te maken hebben met psychisch, lichamelijk en/of seksueel geweld in hun relatie. Het doel van de training is ervoor zorgen dat jij je weer veilig en sterk genoeg voelt om eigen keuzes te maken.

In gesprek & oefeningen

Heb je het gevoel dat je klem zit in een relatie? Kun je niet loskomen van je (ex-)partner? Zijn er wel eens ruzies uit de hand gelopen? Durf jij ‘nee’ te zeggen tegen je (ex-)partner? Voel jij je soms onveilig in je relatie? Wil je dat er iets verandert? Herken jij je in meerdere vragen? Dan is de groep ‘Uit de schaduw van de ander’ iets voor jou. Tijdens de groep werken we samen aan het maken van je eigen keuzes, je veiligheidsgevoel en je zelfvertrouwen. We gaan met elkaar in gesprek en zijn bezig met leuke oefeningen. In elke bijeenkomst staat een ander thema centraal. Deelname aan de groep betekent niet dat jij de relatie moet beëindigen, dit is helemaal aan jou.

Wekelijkse bijeenkomsten

De training ‘Uit de schaduw van de ander’ bestaat uit 18-wekelijkse bijeenkomsten van 15:30 – 17:30 uur. De training start op donderdag 7 oktober. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt de training georganiseerd in Oss, Uden of Veghel. Bij de training zijn drie professionals aanwezig die de groep begeleiden. De groep bestaat uit zes tot 8 deelnemers. We houden ons aan de corona-maatregelen van het RIVM en passen de training hierop aan. Heb je interesse of wil je meer weten over de training? Schroom dan niet om contact op te nemen met ONS! Bekijk de website van ONS welzijn voor meer informatie, bel 088 374 2525 of mail info@ons-welzijn.nl of meld je aan voor de training