18 januari 2021

MC After School voor jongeren in Uden

ONS welzijn en Compass zijn samen het project MC After School gestart. MC After School richt zich op jongeren tussen de 12 en 18 jaar met als doel het bevorderen van sociaal contact en voorkomen van eenzaamheid. Ook komt er een fysieke plek waar jongeren gezellig samen kunnen zijn en hun verhaal kwijt kunnen.

In januari is gestart in het MC aan de Loopkantstraat 17 in Uden met MC After School dat georganiseerd wordt door de jeugdprofessionals van ONS welzijn en jongerenwerkers van Compass. Leerlingen tussen de 12 en 18 jaar kunnen na school langskomen voor gezelligheid, vertellen wat hen bezighoudt en ze kunnen terecht met al hun vragen of voor huiswerkondersteuning. Ook kan op basis van vraag en behoefte rondom thema’s die bij jongeren spelen iets georganiseerd worden, zoals Rots&Water. MC After School wordt de komende maanden met een speciale promotiefilm onder de aandacht gebracht bij de Udense jongeren.

MC After School vindt plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.