Meld aan via onderstaande link!

Workshop - Opvoeden in twee huizen

Inspiratieworkshop voor gescheiden ouders op 18 januari van 19.00-21.00 uur, bij CJG Maasland (Schadewijkstraat 6 in Oss). Wanneer dit live niet mogelijk is vanwege Corona maatregelen, zal deze workshop online plaatsvinden,

Workshopver opvoeden na een scheiding. Als je relatie eindigt, staat je leven op z’n kop. Dat je kinderen dat ook moeten meemaken, maakt het extra moeilijk. Hoe kun je in deze periode zo goed mogelijk voor je kinderen zorgen?

Scheiden zonder schade: dat kan nooit helemaal. Maar als je jouw kinderen in deze periode kunt steunen, scheelt dat enorm. We hopen dat deze workshop je daarbij helpt.

Na een scheiding is het niet altijd gemakkelijk om goed in gesprek te blijven over de opvoeding van het kind. Je neemt afscheid van elkaar als partner en laat elkaar daarin los. Je laat elkaar echter niet los als co-ouders van jullie kind! Je blijft in de meeste gevallen samen verantwoordelijk voor je kind(eren).

  • Hoe doe je dat eigenlijk, goed contact blijven houden over opvoeden als je gescheiden bent? 
  • Hoe pakken andere ouders dat aan?
  • Waar kun je op letten als je zo goed mogelijk op één lijn wilt blijven? 
  • Wat heeft je kind nodig, maar ook: wat heb jij nodig?

Daarover gaat deze Inspiratieworkshop waarin je alle tijd krijgt om voor jezelf koers te bepalen ‘en uit te wisselen met andere vaders en moeders.Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze workshop. Aanmelden kan tot en met maandag 6 september.

VOL = VOL

  VIA DEZE LINK KOM JE OP HET ONLINE AANMELDFORMULIER  

Evenementgegevens

18 januari 2022
van 19:00 tot 21:00 uur
Centrum Jeugd & Gezin Maasland
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss