Bijeenkomsten voor slachtoffers van psychisch, lichamelijk of seksueel partnergeweld

Uit de schaduw van de ander

Doel is het stoppen van het partnergeweld en het doorbreken van de cirkel van geweld die leidt tot sociaal isolement en het vergroten van de eigen kracht. 

Zit (of zat) jij in een pijnlijke relatie? De groep Uit de schaduw van de ander is voor mannen en vrouwen die zelfopoffering en partnergeweld niet normaal en acceptabel vinden en ook willen dat dit stopt. We gaan er vanuit dat jij het waard bent om met respect te worden behandeld. Je mag boos worden, nee zeggen, fouten maken, van gedachten veranderen of veranderingen voorstellen. Je mag protesteren zonder daarvoor te moeten boeten.

Deelname aan de groep wil niet zeggen dat jij de relatie moet beëindigen. Het betekent: werken aan je eigen houding en bezig zijn met je eigen leven. Dit kan de relatie op een positieve manier beïnvloeden. In de groep werken we aan erkenning en verwerking van de pijn die een relatie kan geven. Het belangrijkste doel van de groep is het vergroten van jouw eigen kracht.

Groepsinterventie bestaande uit 18 wekelijkse bijeenkomsten (à 2,5 uur). In elke bijeenkomst komt een (vastliggend) thema aan bod dat bijdraagt aan het inzichtelijk maken van de eigen positie en verantwoordelijkheden, bijv. intimiteit en loyaliteit. Groepssessies worden begeleid door twee vaste vrouwelijke begeleiders. We houden ons aan de RIVM maatregelen en passen de training hierop aan

Evenementgegevens

27 januari 2022 (15:00 uur)
tot 2 juni 2022 (17:00 uur)
Oss
Amsterdamlaan 6
1234 AA Oss
Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.