Training voor volwassenen die last hebben van slapeloosheid

Training - Beter slapen doe je zo

Goed slapen is belangrijk om ons overdag fit te voelen. Bovendien is ’s nachts wakker liggen niet prettig. Slapen is nodig om tot rust te komen, lichamelijk en geestelijk te herstellen en weer energie te krijgen voor een nieuwe dag. Wanneer men niet goed slaapt kan men daarvan overdag negatieve gevolgen ondervinden. Maar hoe doe je dat, goed slapen? In deze training proberen we hier samen aan te werken.

De eerste bijeenkomst is op donderdagavond 10 maart (19.00-21.00 uur, de laatste bijeenkomst op 14 april.

Aanmelden kan via  DIT ONLINE AANMELDFORMULIER  / FLYER bekijken

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor volwassenen die last hebben van slapeloosheid en actief willen leren om hierin verandering te brengen. Aan de training kunnen 6 -10 personen deelnemen.

‘Slapen doe je zo!' is een training waarin deelnemers vaardigheden leren om slaap positief te beïnvloeden. In deze training staan we stil bij de vraag: ‘Hoe zit mijn slaap in elkaar en hoe leer ik meer controle te krijgen over zaken die mijn slaap negatief beïnvloeden?’ De training richt zich op het verminderen van bestaande slapeloosheid en op het voorkomen van chronische slaapproblemen.

Voor de training begint, vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de begeleider. Hierin krijgen deelnemers individueel nadere informatie over de training. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Evenementgegevens

10 maart 2022 (19:00 uur)
tot 14 april 2022 (21:00 uur)
ONS welzijn Oss
Schadewijkstraat 6
5348 BC Oss