Ervaringen rond echtscheiding delen en elkaar steunen

Lotgenotengroep Echtscheiding

Voor volwassenen!

Zit jij midden in een scheidingssituatie waarvan je het gevoel hebt er ineens in beland te zijn? Dat het helemaal uit de hand is gelopen? Heb je het gevoel dat je ex-partner je pad bepaald? Dat je in een strijd zit? En de kinderen daar midden tussenin zitten? Tijdens de lotgenotengroep delen we ervaringen met elkaar om elkaar te steunen en van elkaars ervaringen te leren.

In een echtscheidingssituatie krijg je met instanties en situaties te maken, waarvan je nooit gedacht had dat het jou zou gebeuren. Advocaten, rechters, misschien Jeugdzorg, en/of zelfs politie. Je zit verwikkeld in een situatie waarbij je ook nog eens regelmatig op onbegrip van de omgeving stuit.

Tijdens de bijeenkomsten delen we ervaringen met elkaar met als doel elkaar te steunen, van elkaar te leren, je weer sterk te voelen en nieuwe kracht op te doen.

Herken je jezelf hierin en vind je het fijn om met lotgenoten te praten om elkaar te kunnen helpen?
Het initiatief voor deze groep is genomen door een ervaringsdeskundige. Zij begeleidt de groep samen met een professional van ONS welzijn. Na een kennismakingsgesprek volgen 6 bijeenkomsten.

  • Data: 11 januari + 25 januari + 8 februari + 1 maart + 15 maart + 29 maart
  • Tijd: 9.30-11.30 uur
  • Locatie: La Sallestraat 3 in Heesch (Jongerencentrum Checkpoint/ Talentcentrum)
  • Trainers: Jan & Wendy
  • Kosten: geen kosten verbonden aan deelname.


  ONLINE AANMELDFORMULIER  

  FLYER  

Evenementgegevens

11 januari 2023
van 9:30 tot 11:30 uur
Jongeren-/ talentcentrum Checkpoint
De la Sallestraat 3
5384 NK Heesch