Kerstconcerten BBF in Meierijstad

Kerstconcerten in Meierijstad op 12-13-14 december 2021. Speciaal voor mensen uit Meierijstad voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze (zelfstandig) naar een concert gaan.

Dit concert wordt aangeboden door BBF en is mogelijk gemaakt door Jumbo Supermarkten. Kaarten zijn gratis.
Reserveren is noodzakelijk en kan door DIT FORMULIER in te vullen.Kerst is een mooie gelegenheid om iets speciaals voor of met een ander te doen. Daarom nodigen wij je uit om, samen met familie en degenen die je lief zijn, een warm kerstgevoel te komen beleven in Theater De Blauwe Kei. Daar kun je samen heerlijk ontspannen genieten van een bijzonder en sfeervol kerstconcert. Met het thema ‘LEEF!’ hopen we je in deze tijd via muziek weer te laten voelen en ervaren hoe mooi het leven kan zijn. En vervolgens, met die gedachte, samen de kerstperiode in te gaan.

Het belooft een prachtig concert te worden vol sfeervolle kerstmuziek, aangevuld met mooie teksten, volop zang en dans. Dit alles uitgevoerd door de Veghelse Bigband BBF o.l.v. Marc van Kessel met solisten Florens Eykemans, de Triolettes en dansers.

We houden ons aan de op dat moment geldende corona-maatregelen die zijn vastgesteld. Voor nu geldt dus: kun je een coronatoegangsbewijs laten zien en heb je geen klachten? Dan ben je van harte welkom!

Na het concert is er nog gelegenheid om, onder het genot van een drankje, gezellig even na te praten.

Evenementgegevens

14 december 2021
van 20:00 tot 21:15 uur
Theater de Blauwe Kei, Veghel