Heel Veghel Bakt - Koningsdag

Zaterdag 27 april 2024 organiseren wij opnieuw de actie Heel Veghel bakt! Tijdens deze actie willen we mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken een feestelijk gevoel bezorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die eenzaamheid ervaren of in pittige periode doorstaan, zoals ouderen en mantelzorgers. Met deze actie roepen wij mensen op om deze mensen in het zonnetje zetten door thuis iets lekkers voor hen te bakken voor bij de koffie. Denk hierbij aan lekkere koekjes, cake of taart. Dit brengen de thuisbakkers op Koningsdag naar hen toe.

Dit kun je nog extra gezellig maken met een versiering en een lief kaartje of een lieve boodschap. Dit alles wordt persoonlijk afgegeven bij de mensen op Koningsdag.

Het belangrijk en fijn om ten allen tijden goed naar elkaar om te kijken. Met een klein en simpel gebaar kun je iemand al erg blij maken en een ongelooflijke dag bezorgen. Bovendien hebben we tijdens de eerdere acties gevoeld hoe fijn het is om een praatje met iemand te maken en een glimlach te zien.

‘Heel Veghel bakt voor Koningsdag’ is een initiatief van Noor van Rijbroek (M25 Veghel), Selena van Eijk (M25 Veghel) en Esther de Bie (ONS welzijn), in samenwerking met de Zonnebloem en Stichting Met je Hart Veghel

Kijk voor meer informatie op www.m25veghel.nl. Je maakt zo heel veel mensen blij!

Aanmelden

Inschrijven kan tot en met 15 april. Na de inschrijving volgt contact met de organisatie. Vragen? Bel dan naar 088-3742525 / 06-14342433

>> Klik hier om je aan te melden

Evenementgegevens

27 april 2024
van 9:00 tot 17:00 uur
ONS welzijn Meierijstad
Stadhuisplein 2a
5461 KS Veghel