Dynamiek van herstel

Café Brein Uden - Jong en NAH - online

Als je jong (18 – 40 jaar) bent en een niet aangeboren hersenletsel oploopt, verandert er veel in je leven. Het kan zomaar zijn dat je moet stoppen met je studie of misschien lukt werken niet meer. Daarnaast heeft het hersenletsel gevolgen voor het welzijn en het dagelijks functioneren van een jongere met hersenletsel, maar ook voor zijn naaste omgeving.

Dit thema staat centraal tijdens de digitale bijeenkomsten (via MS Teams) Café Brein op 28 juni in Uden. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Tijdens deze bijeenkomsten vertelt een ervaringsdeskundige het verhaal van zijn herstelproces.

Aanmelden

We nodigen u uit om te komen luisteren en/of mee te praten in Uden op maandagavond 28 juni, van 19.00-20.00 uur. Aanmelding voor Café Brein Uden via: cafebreinuden@ons-welzijn.nl.

Na aanmelding krijgt u een link toegestuurd waarmee u deel kunt nemen aan de bijeenkomst. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, BrabantZorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

Voor meer informatie voor Café Brein kunt u contact opnemen met: Enny van Roosmalen (Café Brein Uden, 06-14342346). 

Evenement gegevens

28 juni 2021
van 19:00 tot 20:00 uur
Online
Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.