Leuke activiteiten in de regio Oss

Vrije tijd is een belangrijk deel van je leven. Met een (verstandelijke) beperking lukt het niet altijd om mee te doen aan vrijetijdsactiviteiten. Vrijwilligers van ONS welzijn begeleiden in de regio Oss vier vrijetijdsclubs voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Hier kunnen mensen met dezelfde interesse en belevingswereld samen leuke activiteiten ondernemen. 

DonderdagAvondClub (DAC)

Tijdens de DonderdagAvondClub (DAC) komen mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar. Iedereen is welkom, ongeacht je leeftijd! Onderdeel van deze club is de muziekgroep 'De Trampolino's'. De ene week wordt er geoefend voor het orkest, de andere week zijn er creatieve activiteiten. De groep geeft ook optredens en maakt af en toe een uitstapje. 


Wanneer en waar?

Iedere donderdagavond van 19.00 - 21.30 uur (niet tijdens schoolvakanties).
Locatie: De Berchplaets, Sportstraat 3 in Berghem.

Muziek & disco

Disco Speedy
Disco Speedy organiseert discoavonden voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Tijdens deze avonden kun je dansen, meedoen aan karaoke, luisteren naar muziek of gewoon een gezellig praatje maken. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig voor begeleiding. 

Wanneer en waar?

Iedere vrijdagavond van 20.00 uur - 23.00 uur (niet tijdens schoolvakanties).
Locatie: Clubgebouw 't Dorp 142 in Heesch.
The Moon
Een keer per maand op zaterdagavond is er een gezellige avond in jongerencentrum 't Honk in Oss. Voor mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Leuke muziek, een gezellig praatje, samen knutselen of zingen. We hebben elke keer een ander thema.

Wanneer en waar?

Iedere tweede zaterdag van de maand vanaf 20.00 - 22.30 uur (niet in tijdens de schoolvakanties).
Locatie: Jongerencentrum 't Honk, Palestrinastraat 6 in Oss. 

Contributie

Voor alle activiteiten geldt dat er een (kleine) contributie moet worden betaald. Je kunt hierover meer informatie krijgen bij ONS welzijn. Wil je je aanmelden of een keer langskomen? Neem dan contact met ons op! Bel 088 374 2525, mail info@ons-welzijn.nl of vul het contactformulier in!
Verstuur een vraag