Hulp thuis

Thuisadministratie

Om overzicht te krijgen in je administratie

Ben je door omstandigheden niet of minder in staat het overzicht in jouw administratie te bewaren? Dan biedt Thuisadministratie een uitkomst.

Voor wie is het?

Voor mensen die door omstandigheden (bijvoorbeeld ziekte of ouderdom), niet goed in staat zijn hun dagelijkse huishoudelijke administratie op orde te brengen of te houden.

Wat biedt ONS welzijn
Gespecialiseerde vrijwilligers helpen je bij de huishoudelijke administratie. Zij komen op afspraak aan huis en gaan samen met jou aan de slag, zodat je over een tijdje zelf de administratie bij kunt houden. Mocht dat niet lukken, dan blijft de vrijwilliger je helpen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Wanneer je hulp zoekt bij de Thuisadministratie bel je met ONS welzijn (via 088 374 2525) of vul je onderstaande formulier in. De coördinator zoekt een vrijwilliger die bij je past. Deze komt op afspraak aan huis en gaat samen met je aan de slag, bijvoorbeeld post doornemen, ordenen van de administratie, invullen van formulieren, contact opnemen met instanties etc.

Je blijft zelf de baas. De vrijwilliger ondersteunt je, zodat je zelf na een tijdje de administratie weer bij kunt houden. Mocht dit niet lukken, dan blijven we je helpen.

De vrijwilligers zijn deskundig en werken onder de verantwoordelijkheid van ONS welzijn. Ook hebben de vrijwilligers geheimhoudingsplicht. Alles wat er besproken wordt is vertrouwelijk en blijft binnenskamers. De diensten van Thuisadministratie zijn voor jou kosteloos.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.