Hulp thuis

Thuisadministratie

Om overzicht te krijgen in uw administratie

Bent u door omstandigheden niet of minder in staat het overzicht in uw administratie te bewaren? Dan biedt Thuisadministratie een uitkomst.

Voor wie is het?

Voor mensen die door omstandigheden (bijvoorbeeld ziekte of ouderdom), niet goed in staat zijn hun dagelijkse huishoudelijke administratie op orde te brengen of te houden.

Wat biedt ONS welzijn
Gespecialiseerde vrijwilligers helpen u bij de huishoudelijke administratie. Zij komen op afspraak aan huis en gaan samen met u aan de slag, zodat u over een tijdje zelf de administratie bij kunt houden. Mocht dat niet lukken, dan blijft de vrijwilliger u helpen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Wanneer u hulp zoekt bij de Thuisadministratie belt u met ONS welzijn (via 088 374 2525) of vult u onderstaande formulier in. De coördinator zoekt een vrijwilliger die bij u past. Deze komt op afspraak aan huis en gaat samen met u aan de slag, bijvoorbeeld post doornemen, ordenen van de administratie, invullen van formulieren, contact opnemen met instanties etc.

U blijft zelf de baas. De vrijwilliger ondersteunt u, zodat u zelf na een tijdje de administratie weer bij kunt houden. Mocht dit niet lukken, dan blijven we u helpen.

De vrijwilligers zijn deskundig en werken onder de verantwoordelijkheid van ONS welzijn. Ook hebben de vrijwilligers geheimhoudingsplicht. Alles wat er besproken wordt is vertrouwelijk en blijft binnenskamers. De diensten van Thuisadministratie zijn voor u kosteloos.

Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.