Hulp thuis

Boodschappenservice

Wanneer je niet in staat bent zelf boodschappen te doen

Je woont zelfstandig en zorgt voor je eigen levensbehoeften. Maar wat als je moeilijker ter been bent, of door ziekte of slechtziendheid niet meer in staat bent om boodschappen te doen? In dat geval kan een vrijwilliger boodschappen voor je doen.

Voor wie is het?

Ouderen die tijdelijk of blijvend niet goed meer in staat zijn zelf boodschappen te doen. Dat kan verschillende oorzaken hebben zoals een ziekte, moeilijk ter been zijn, slechtziendheid of verminderde spierkracht. De Boodschappenservice is er ook voor mensen van alle leeftijden die vanwege een handicap zelf geen boodschappen kunnen doen. 
Wat biedt ONS welzijn
Een vrijwilliger spreekt met je af wanneer de boodschappen gedaan moeten worden. Je maakt een compleet boodschappenlijstje met daarop alle gewenste artikelen. De vrijwilliger komt dit lijstje ophalen en ontvangt geld om de boodschappen te kunnen betalen, en brengt de boodschappen bij je thuis. Op verzoek kan de aanvrager ook worden begeleid bij het boodschappen doen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Er zijn geen kosten verbonden aan de Boodschappenservice (boodschappen zijn voor eigen rekening). Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525, lokaal tarief.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.