Ontmoeten

We Matter

Gezellige bijeenkomst voor jonge mantelzorgers in Oss

Woon jij thuis met iemand die hulp of zorg nodig heeft, moet jij binnen het gezin vaker meehelpen of maak jij je zorgen omdat een gezinslid ziek is voor een langere periode? Als jij zo'n jonge mantelzorger bent, dan ben je welkom bij We Matter.

Voor wie is het?

Voor jonge mantelzorgers. We hebben 2 groepen, één voor kinderen en jongeren t/m 13 jaar en één voor jongeren van 14 t/m 24 jaar.
Wat biedt ONS welzijn
Tijdens de bijeenkomsten doen we leuke activiteiten, zoals koken, schilderen, bloemstukjes maken, spelletjes, high tea of gewoon even kletsen! Als je wilt praten over jouw thuissituatie kan dat ook, maar het hoeft niet! Niks moet en alles mag. Als je hulp nodig hebt, dan doen wij ons best om je te helpen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

De bijeenkomsten zijn elke eerste maandag van de maand. De groep voor de leeftijd t/m 13 jaar zijn van 16:00-17:00 uur. Voor de jongeren vanaf 14 jaar zijn de bijeenkomsten van 18:30-20:30 uur. Als er behoefte is om vaker samen te komen, dan gaan we dat doen! De bijeenkomsten zijn in Jongerencentrum ’t Honk in Oss. Deelname is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525.
Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant