Ontmoeten

Lotgenotengroep 'Na corona'

Voor volwassenen die corona hebben gehad

Als je corona hebt gehad, kun je nog lang de naweeën ervaren en het herstel kan een hele tijd duren. Je kunt last hebben van lichamelijke klachten, zoals pijn op de borst, concentratieproblemen, vermoeidheid of verlies van reuk en smaak. In een lotgenotengroep is het is fijn om met elkaar te delen en te ervaren dat je niet de enige bent.

Voor wie is het?

Voor volwassenen die corona hebben gehad en die andere mensen willen ontmoeten die ook corona hebben gehad. Tijdens de lotgenotengroep delen we ervaringen. 
Wat biedt ONS welzijn
Elkaar ontmoeten staat centraal bij tijdens de groep. Onze wijkteams staan voor je klaar en brengen je graag in contact met andere mensen die corona hebben gehad. Dat kan in de wijk waarin je woont of in een nabijgelegen wijk. Bij de lotgenotengroep is een professional van ONS welzijn aanwezig. 

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Wil je meer informatie of aanmelden?

Bernheze

  ONLINE AANMELDFORMULIER    Na je aanmelding nemen wij contact met je op. Vragen over deze groep in Bernheze? Neem contact op met monique.vliexs@ons-welzijn.nl.

Oss:

     ONLINE AANMELDFORMULIER    Na je aanmelding nemen wij contact met je op. Vragen over deze groep in Oss? Mail je vraag naar: esmee.vanderlinden@ons-welzijn.nl

    Meierijstad

      ONLINE AANMELDFORMULIER   Na je aanmelding nemen wij contact met je op. Vragen over deze groep in Meierijstad? Mail je vraag naar: annette.vogels@ons-welzijn.nl


    Dit vind je mogelijk ook interessant