Praten

KIES (Kinderen In Een Scheiding)

Spel- en praatgroep voor kinderen

Kinderen leren dat het niet hun schuld is dat de ouders uit elkaar zijn. Het lucht je kind op om te praten over wat hij/zij vindt en voelt. Kinderen krijgen ook manieren aangereikt waarmee ze leren omgaan met wat ze moeilijk vinden aan de scheiding.

Voor wie is het?

Kinderen In Een Scheiding van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar met ouders die kort of lang geleden uit elkaar gingen. Voor kinderen die willen praten of naar andere kinderen willen luisteren over de scheiding van hun ouders, willen leren omgaan met de scheiding van hun ouders en voor kinderen die al met de scheiding van hun ouders om kunnen gaan en hier graag tips over geven aan anderen.
Wat biedt ONS welzijn
Tijdens de bijeenkomsten ervaren de kinderen dat ze niet de enigen zijn, ze krijgen meer zelfvertrouwen, inzicht en houvast door tips en het delen van ervaringen. De aanpak is spelenderwijs met spel- en praatvormen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Een groep bestaat uit maximaal 10 kinderen, die 8 bijeenkomsten van 1 uur volgen. Ouders worden betrokken bij de kennismaking en bij de afsluitende, ouderbijeenkomst met de groep. Voor deelname is toestemming van beide ouders nodig. Het inschrijfformulier kan hier gedownload worden. Dit door beide ouders ondertekende inschrijfformulier kan ingeleverd worden met de aanmelding. Deelname aan de groep is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525.


Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant