Leren

Eigen Kracht Groep

Voor volwassenen die hun eigen krachten willen versterken

Deze groep helpt je om op eigen kracht problemen aan te kunnen en op te lossen. We gaan ervan uit dat je zelf de deskundige bent als het gaat over je eigen leven en dat je zelf het beste aanvoelt wat bij je past. Tijdens de groep ontdek je je eigen kwaliteiten en eigenschappen om haalbare doelen te stellen en te bereiken.

Voor wie is het?

Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) die hun probleem willen oplossen, waar het probleem of de vraag ook over gaat. Doel is je bewust worden van en versterken van je eigen kracht en het in beeld brengen en benutten van het eigen sociale netwerk.


Wat biedt ONS welzijn

Je krijgt hulp bij het bepalen van je doelen en gaat hiermee zelf aan de slag. Samen met de trainers maak je een persoonlijk stappenplan. We werken met leuke methoden én de steun van medegroepsleden. De inhoud van de bijeenkomsten is afgestemd op de wensen en behoeften van de groep. Bekijk hier een promofilmpje van de Eigen Kracht Groep voor meer informatie!

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

De groep bestaat uit 4-wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur, die in de ochtend, middag of avond kunnen plaatsvinden. De groep heeft meerdere deelnemers en 2 trainers. Deelname aan de groep is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525.
Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant