Leren

Training Druk druk druk

Training om (beter) te leren omgaan met stress

Deze training is voor volwassenen die positiever en met minder stress in het leven willen gaan staan, weer willen kunnen genieten van de dagelijkse dingen. Je maakt kennis met basistechnieken die overmatige stress voorkomen en verminderen. Ook word je gestimuleerd om deze basistechnieken blijvend toe te passen in je dagelijks leven.

Voor wie is het?

Volwassenen (vanaf 18 jaar) die last hebben van spanning, depressieve gevoelens of angst. Ook mensen die stressvoorkoming en stressvermindering actief willen gebruiken om gezonder te gaan leven kunnen deelnemen. De aanpak is gericht op het stellen van grenzen en positief denken.

Wat biedt ONS welzijn

Tijdens de bijeenkomsten brengen we het eigen stressprobleem en de oorzaken in kaart, werken we aan ‘denken, voelen en doen’, formuleren we helpende gedachtes en werk je aan je eigen werkplan. De deelnemers ontvangen daarnaast een boek met oefeningen en informatie over ‘rust, anders leren denken, ontspannen en het vergroten van vitaliteit en veerkracht’.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

De training heeft 4 à 5 bijeenkomsten. Deelname aan de training is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525.
Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant