Praten

Lotgenotengroep Complexe echtscheiding

Lotgenotengroep voor volwassenen in een echtscheiding

Zit jij midden in een scheidingssituatie waarvan je het gevoel hebt er ineens in beland te zijn? Dat het helemaal uit de hand is gelopen? Heb je het gevoel dat je ex-partner je pad bepaald? Dat je in een strijd zit? En de kinderen daar midden tussenin zitten? Tijdens de lotgenotengroep delen we ervaringen met elkaar om elkaar te steunen en van elkaars ervaringen te leren.

Voor wie is het?

Volwassenen in een echtscheidingssituatie.

Ervaringsdeskundige: “Ik ben hiermee gestart omdat ik er zelf middenin heb gezeten; en nog steeds zit. En omdat ik met mijn ervaringen anderen wil helpen. Op deze manier kunnen we elkaar ondersteunen en advies geven. Laten we elkaar helpen in deze ingewikkelde, moeilijke strijd, waarbij geen winnaars zijn, alleen maar verliezers.”

Wat biedt ONS welzijn
In een echtscheidingssituatie krijg je ineens met instanties te maken, waarvan je nooit gedacht had dat ze bij jou op de stoep zouden staan. Jeugdzorg, politie, advocaten en rechters. Je zit verwikkeld in een echtscheiding waarbij je vaak op onbegrip stuit. Tijdens de bijeenkomsten delen we ervaringen met elkaar met als doel elkaar te steunen, van elkaar te leren, je weer sterk te voelen en nieuwe kracht op te doen.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Eerst vindt een kennismakingsgesprek plaats om te bespreken of de groep bij je past. Neem je deel, dan volg je 10 bijeenkomsten die worden geleid door een ervaringsdeskundige en een medewerker van ONS welzijn. Deelname is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525.

Geplande data voor deze activiteit

Agenda

Er zijn momenteel geen activiteiten gepland.
Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant