Leren

Training Beter slapen doe je zo

Voor volwassenen die slecht slapen en dit willen veranderen

Goed slapen is belangrijk om ons overdag fit te voelen. Bovendien is ’s nachts wakker liggen niet prettig. Slapen is nodig om tot rust te komen, lichamelijk en geestelijk te herstellen en weer energie te krijgen voor een nieuwe dag. Wanneer men niet goed slaapt kan men daarvan overdag negatieve gevolgen ondervinden. Maar hoe doe je dat, goed slapen? In deze training proberen we hier samen aan te werken. 

Voor wie is het?

De training is bedoeld voor volwassenen die last hebben van slapeloosheid en actief willen leren om dit te veranderen.

De training wordt afwisselend gegeven in Boekel - Bernheze - Meierijstad - Oss

Wat biedt ONS welzijn
De training is gericht op het verminderen van bestaande slapeloosheid en op het voorkomen van chronische slaapproblemen. We staan stil bij: 'Hoe zit mijn slaap in elkaar en hoe leer ik meer controle te krijgen over zaken die mijn slaap negatief beïnvloeden?'. 

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

De training start met een kennismakingsgesprek met de begeleider, waarin je individueel nadere informatie krijgt over de training en waar gelegenheid is om vragen te stellen. Daarna volgen 6 bijeenkomsten van 2 uur waarin je leert om je slaap positief te beïnvloeden. De groep heeft 8 tot 12 deelnemers. Deelname aan de training is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525.

  Aanmelden Bernheze/Oss  

  Aanmelden Boekel/Meierijstad  


Oefeningen voor thuis:

Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant