Leren

Assertiviteitstraining

Voor volwassenen die beter voor zichzelf op willen komen

Deze assertiviteitstraining is voor volwassenen die moeite hebben met het geven van een eigen mening, met ‘nee’ zeggen, met het aangeven van grenzen en/of onzeker worden van kritiek.

Voor wie is het?

Volwassenen (vanaf 20 jaar) die moeite hebben voor zichzelf op te komen. Deelnemers krijgen handvatten aangereikt om op een goede manier te reageren op verschillende situaties waardoor je leert om beter op te komen voor jezelf, om te gaan met wie je bent, aanleren van vaardigheden om sterker in je schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te krijgen.
Wat biedt ONS welzijn
Tijdens de bijeenkomsten behandelen we zaken als zelfvertrouwen (leren te vertrouwen op jezelf en op de ander), zelfwaardering (leren jezelf positief te waarderen), autonomie (leren vanuit jezelf te voelen, te denken en te handelen), omgaan met grenzen, bij je standpunt blijven, leren nee te zeggen, onderhandelen en omgaan met kritiek en waardering.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2 uur. Deelname aan de training is gratis. Vul voor meer informatie het formulier in of bel 088 374 2525. De Assertiviteitstraining wordt aangeboden in Maashorst, Meierijstad, Bernheze en Oss en gaat door bij voldoende aanmeldingen.Meer informatie / interesse?

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Dit vind je mogelijk ook interessant