Maaltijdservice aan huis

Goed en gevarieerd eten is een voorwaarde om gezond te blijven. Als koken of boodschappen doen lastig wordt, biedt 'Dé Maaltijdservice via ONS welzijn' de mogelijkheid om uw maaltijd thuis te laten bezorgen. Ook als u tijdelijk niet in staat bent om zelf warme maaltijden thuis te bereiden. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als uw hulp uit eigen kring met vakantie is.

Koelvers

De maaltijden worden vers bereid door vakbekwame koks en direct daarna gekoeld. Hierdoor zijn de maaltijden langere tijd houdbaar in de koelkast en smaken ze na opwarming in de magnetron als een vers gekookte maaltijd. Ook kunt u soepen, salades en nagerechten en vriesverse maaltijden bestellen. U kunt kiezen uit een wekelijks wisselende menulijst en u bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week wenst. Er is een ruime keuze, ook als u een dieet heeft: zoutarme, gemalen, glutenvrije en lactosevrije maaltijden behoren tot de mogelijkheden.

Vriesvers

Naast koelvers maaltijden, kunt u ook kiezen voor  ook vriesvers maaltijden. Onderzoek van het Voedingscentrum wijst uit dat vitaminen en mineralen in vriesvers maaltijden uitstekend behouden blijven. De vriesverse maaltijden via ONS welzijn zijn lekker en gezond. Ook vriesverse maaltijden zijn eenvoudig te bereiden in de magnetron.

Voor wie?

Dé Maaltijdservice via ONS welzijn is bedoeld voor iedereen die problemen ondervindt bij het bereiden van de warme maaltijd. Een indicatie is niet nodig. Ook wanneer u tijdelijk maaltijden nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname een paar weken niet kunt koken. Of omdat u wegens vakantie van uw kinderen het zonder hun hulp moet stellen, kunt u voor deze periode maaltijden bestellen. Daarna kunt u gewoon weer stoppen.

Waar?

De maaltijden worden bezorgd in de gemeenten Oss, Bernheze, Landerd, Boekel, Uden en in (de voormalige gemeente) Veghel en Sint Oedenrode en de plaatsen Nuland en Vinkel.

Kiezen en bestellen

Aan de hand van een wekelijkse menulijst met keuze uit een wisselend en ruim assortiment, kunt u zelf per dag uw maaltijd kiezen. U bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week wenst. Ook bestaat de mogelijkheid bij koelvers maaltijden om soepen, salades en/of nagerechten te bestellen. Eenmaal per week worden de door u gekozen maaltijden voor de hele week thuisbezorgd. De koelverse maaltijden bewaart u in de koelkast en zijn niet geschikt om in te vriezen. De vriesverse maaltijden bewaart u in een vriezer.

Neem een kijkje in onze brochures Smakelijk met daarin het complete overzicht.

Klik hier voor de vriesversmaaltijden 2020-2021

Klik hier voor de koelversmaaltijden 2021-2022

Kosten

De kosten voor een hoofdgerecht variëren van 5,85 tot 6,90 euro. Dit is afhankelijk van de gemeente waarin u woont en uw keuze voor koelvers of vriesvers. 

Meer informatie?

Wilt u een brochure aanvragen of u aanmelden? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer
085 9020492 of mail naar info@demaaltijdservice.nl.

Klik hier voor de brochure voor professionals en mantelzorgers.

Klik hier voor het LinkedIn account van De Maaltijdservice.


Stel een vraag