Boodschappenservice

U woont zelfstandig, u zorgt voor uw eigen levensbehoeften. Maar wat als u moeilijker ter been bent, of door ziekte of slechtziendheid niet meer in staat bent om boodschappen te doen? In dat geval kan de boodschappenservice uitkomst bieden.

Voor wie?

De Boodschappenservice verricht boodschappen voor ouderen die tijdelijk of blijvend niet goed meer in staat zijn zelf boodschappen te doen. Dat kan verschillende oorzaken hebben zoals een ziekte, moeilijk ter been zijn, slechtziendheid of verminderde spierkracht. De dienst is er ook voor mensen van alle leeftijden die vanwege een handicap zelf geen boodschappen kunnen doen. Op verzoek kan de aanvrager ook worden begeleid bij het boodschappen doen.

Hoe werkt de Boodschappendienst?

De vrijwilliger spreekt met u af wanneer de boodschappen gedaan moeten worden.U maakt een compleet boodschappenlijstje met daarop alle gewenste artikelen. De vrijwilliger komt dit lijstje ophalen en ontvangt dan geld om de boodschappen te kunnen betalen. Als de boodschappen gekocht zijn komt de vrijwilliger ze thuis afleveren en afrekenen.

Stel een vraag
Meer informatie? Voor meer informatie kunt u bellen met: 088-3742525.