Administratief medewerker busservice

Werken in een leuk team, maar wel zelfstandig. Diverse administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het invoeren van geplande uitstapjes, klantgegevens en ritgegevens. Klanten telefonisch te woord staan. Overleggen met collegavrijwilligers. Verzorgen van gegevens voor de chauffeurs en bijrijders. Over de organisatie: De BoodschappenPlusBus / SamenUitBus is een project van ONS welzijn. Bij het project zijn in totaal ruim 60 vrijwilligers betrokken en het werkgebied omvat het hele werkgebied van ONS welzijn. Binnen ONS welzijn zijn we een zelfstandig werkend team met professionele ondersteuning vanuit de Service Diensten. Onze doelgroep zijn voornamelijk zelfstandig wonende ouderen. De naam BoodschappenPlusBus gebruiken we voor het project in gemeente Uden, voormalig gemeente Veghel en een gedeelte van Bernheze (VHDL). De SamenUitBus rijdt in gemeente Oss en Bernheze (Heesch en Nistelrode)

Korte omschrijving werkzaamheden

Een dag bij de BoodschappenPlusBus/SamenUitbus: Je komt binnen op kantoor en na eerst een gezellig praatje met andere collega’s van ONS welzijn en een lekker kopje koffie, start je de computer op en bekijkt allereerst de mail. Na enkele mailtjes afgehandeld te hebben en de overdracht van je collega van gisteren gelezen te hebben, krijg je al snel je eerste telefoontje doorverbonden. Een klant vraagt zich af of zij goed aangemeld is voor een uitstapje over enkele dagen. Je kijkt het bestand na en ziet dat zij er nog niet bij staat. Dat maak je gelijk in orde dus de klant is weer gerust. In de loop van de ochtend heb je allerlei kleine klusjes te doen, zoals het nieuwe programma doorkijken; een nieuwe klant inschrijven en de betreffende formulieren en het krantje op de bus doen; de lijsten doorsturen. Niet alles loopt even soepel omdat de computer niet helemaal doet wat hij moet doen maar ook daar vind je een oplossing voor. Ondertussen komen de vrijwilligers de spullen ophalen om de rit voor vandaag te gaan rijden. Nog even kletsen en enkele bijzonderheden over de rit doornemen en dan is het tijd voor hen om te gaan. Voor je het weet is het bijna 12 uur. Je handelt de laatste mailtjes af en belt nog met een collegavrijwilliger om te horen hoe het met hem is. Hij is alweer een tijdje ziek. Je typt een duidelijke overdracht voor de volgende dag en dan is het alweer tijd om de computer te af te sluiten en naar huis te gaan. Lekker gewerkt en leuke mensen gesproken. Je kijkt alweer uit naar de volgende dienst.

Gevraagd wordt

* Een teamspeler die het fijn vind om zelfstandig te werken.
 * Nauwkeurig
 * Klantgericht
 * Flexibel
 * Stressbestendig
 * Computervaardigheden (Word – Excel) - voor het project werken we met een klantvolgsysteem. Als uw vaardigheden in Word en Excel voldoende zijn is het, na een grondige inwerkperiode, geen probleem om hiermee te werken.

Geboden wordt

* Inwerkperiode
 * Onkostenvergoeding
 * Regelmatig overleg met collega’s van de administratie
 * 2x per jaar overleg met alle vrijwilligers van het project
 * 1x per jaar een uitstapje
 * 1x per jaar een kerstattentie
 * Cursussen/bijscholing op aanvraag

Werktijden

1 of meer ochtenden per week, tussen 9 en 12 uur.
We hebben enkele vacatures bij zowel de SamenUitBus als de BoodschappenPlusBus en daarom zijn de beschikbare dagen in overleg met de collega-vrijwilligers

Aannameprocedure

Er volgt een gesprek met zowel de rechtstreekse collega’s als ook met de coördinator van het project. Daarna wordt een afspraak gemaakt om enkele keren mee te draaien en wordt gestart met het inwerkprogramma.

Publicatie datum: 10 oktober 2019