Online training tegen eenzaamheid in Uden

Wil jij meer mensen leren kennen en je prettiger voelen in (nieuwe) sociale situaties? Doe dan gratis mee met onze online training Meer Contact. Je leert dan hoe je je comfortabeler voelt in (nieuwe) sociale situaties. We doen niet moeilijk met inlogcodes en je hoeft niks te downloaden!

Hoe het werkt

Je ontvangt twee maanden lang elke dag een e-mail. De training is door de vele voorbeelden praktijkgericht en leuk om te doen. Je begint als deelnemer thuis in je eigen veilige omgeving en gaat van lieverlee steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen. Veel van die opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in de eigen buurt, denk aan het praatje met de buren of met mensen in de straat. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Door de persoonlijke insteek blijf je gemotiveerd. Zo leer je wat je zélf kunt doen om meer en leukere contacten te krijgen. Deelname is gratis.

Gratis

De training is bedoeld voor Udenaren die hun sociaal leven willen opfleuren en die daar zelf hun best voor willen doen.

Dus:

  • Woon je in de gemeente Uden en ben je ouder dan 18 jaar? 
  •  Wil je meer mensen leren kennen?
  • Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling?
  • En heb je een computer of laptop waarop je e-mail kunt ontvangen? 

Doe dan mee! En je doet deze training wel zelf maar niet alleen. Je wordt begeleid door een vrijwilliger van ONS welzijn. Deelname is gratis. Als je onderstaande link invult, krijg je direct een mail met informatie!

Ja, ik wil meer weten!

Publicatie datum: 25 maart 2021