Vacature vd week: vrijwilliger voor activiteiten

Dichterbij Heesch zoekt een vrijwilliger die onze cliënten wil helpen in en om het huis, maar ook gezellig een praatje wil maken en een kopje koffie drinken om onze cliënten gezelschap te bieden.

Over de organisatie

Dichterbij is een Nederlandse stichting die hulp- en dienstverlening biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Dichterbij streeft naar een samenleving waarin kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben. Moerbosch is een locatie met 5 verschillende woongroepen. Niveau verschilt per groep. Moerbosch is een zelforganiserend team en werken dan ook met de triple-c methode. Dit houdt in dat wij er naar streven om voor onze cliënten ‘een zo gewoon mogelijke’ leefomgeving te ontwikkelen en ieder zijn zelfredzaamheid te vergroten. Verder is Moerbosch een hele leuke locatie. Door het verschil in niveau en meerdere groepen is er dan ook veel diversiteit en kan ieder zich ontwikkelen in verschillende begeleidingsstijlen

Korte omschrijving werkzaamheden

Sociaal, makkelijk schakelen, openstaan voor nieuwe activiteiten en onze cliënten weten te waarderen. Een positieve instelling is dan ook een must. Vriendelijk, open en eerlijk!

Gevraagd wordt

Sociaal, makkelijk schakelen, openstaan voor nieuwe activiteiten en onze cliënten weten te waarderen. Een positieve instelling is dan ook een must. Vriendelijk, open en eerlijk!

Geboden wordt

Km-vergoeding
Kerstpakket
Begeleiding is altijd aanwezig
Een leuk team en leuke bewoners!
 2x per jaar een BBQ en presentje

Werktijden

In overeenstemming met vrijwilliger; eens in de week, eens in de 2 weken

Aannameprocedure

Kennismaking gesprek
Rondleiding op de Moerbosch
Wanneer een vrijwilliger interesse heeft dan plannen we een meedraaidag in. Daarna overeenstemming en een contract aangeboden.

Interesse in deze vrijwilligersvacature? Stuur een mail naar vpbernheze@ons-welzijn.nl.

Publicatie datum: 15 april 2019