voorlichting pleegzorg, THUIS BIJ EEN ANDER

Momenteel wachten 27 kinderen in de regio op een passend pleeggezin. De vraag naar pleegzorg blijft groeien en er is nog altijd een tekort aan pleeggezinnen in de regio Noordoost-Brabant. Daarom organiseert Stichting Oosterpoort in samenwerking met de gemeente Oss een voorlichtingsavond over pleegzorg op 4 oktober 2018.

De gemeente Oss stelt haar Gemeentehuis beschikbaar voor deze voorlichtingsavond. Deze avond duurt van 20:00 uur tot 22:00 uur. Het adres is Raadhuislaan 2 in Oss. Tijdens deze vrijblijvende avond delen we graag informatie met je over pleegzorg, zodat je er eens over na kan denken. Pleegzorg is er in allerlei vormen en maten. Misschien is er wel een vorm die past bij jou en je gezin. Ook is er een ervaren pleegouder en een pleegzorgwerker aanwezig die jij het hemd van het lijf mag vragen.

We gunnen het ieder kind om in een gezin op te groeien. We hopen jij ook. Als thuis opgroeien niet mogelijk is, om wat voor reden dan ook biedt pleegzorg een mooi alternatief. Help ons mee met de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen door dit bericht te delen binnen jouw netwerk. We zien je graag op de informatieavond! Meld je aan via: pleegzorg@oosterpoort.org Of vraag gratis en vrijblijvend een informatiepakket aan via hetzelfde mailadres: pleegzorg@oosterpoort.org

Publicatie datum: 29 augustus 2018