Cafe Brein op 18 en 21 september: Jongeren met niet aangeboren hersenletsel en sociale activiteiten

Jongeren die een NAH oplopen staan vaak op dat moment midden in het leven; zij volgen een opleiding, zijn net begonnen met werken, hebben een leuke vriendenkring opgebouwd, gaan uit en ondernemen allerlei sociale activiteiten. Hoe gaan zij om met de gevolgen van het hersenletsel en hoe pakken zij het leven weer op?

Ron van der Klundert (26 jaar) heeft 5 jaar geleden een zware hersenbloeding gehad en heeft hierdoor zijn NAH opgelopen. Hij komt op deze avond, als ervaringsdeskundige, zijn verhaal vertellen.

Wil jij meepraten en ervaringen uitwisselen met andere jongeren met NAH? Kom dan naar de bijeenkomst van Café Brein in Uden op maandag 18 september 2017 of in Oss op donderdag 21 september 2017. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Beide bijeenkomsten starten om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duren tot 21.30 uur.

Café Brein Uden is in Muzerijk, Klarinetstraat 4 te Uden (18 september) en Café Brein Oss is in Buurthuis De Kortfoort, Floraliastraat 93 te Oss (21 september)

Wat is Café Brein?

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Niet-aangeboren hersenletsel kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Pluryn en ONS welzijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk van Rijn, Café Brein Oss(06-35111840) of met Mirjan Verweij, Café Brein Uden(06-13103249)

Publicatie datum: 12 september 2017