Corona Café - online

Cursus/Activiteit

Het Corona Café is een online ontmoetingsplek voor volwassenen die met anderen in contact willen komen om te praten over wat corona met hen doet.

Het is een gekke tijd waar we nu allemaal in zitten. Deze heeft invloed op ons allemaal. Het kan fijn zijn om hier met anderen over te praten en je ervaringen te delen. Face to face is dit helaas niet altijd mogelijk en daarom start ONS Welzijn met het online Corona Café.

Het Corona Café zal online plaats vinden via Microsoft Teams. Je kunt dus thuis vanuit je veilige omgeving deelnemen. Het doel is om samen te praten over corona, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen. Dus sluit jij ook aan en zien we jou online bij het Corona Café? Hopelijk tot dan!

Wanneer?

Woensdagavond (vanaf 2 december 2020).
Geopend 19.30 tot 21.00 uur.

Hoe meld ik mij aan?

Stuur een email naar coronacafe@ons-welzijn.nl.

Vervolgens ontvang je een automatisch antwoord met de deelname-link. Op woensdagavond om 19.30 kun je op deze link klikken en zo kom je automatisch in het online Corona Café terecht.
Je kunt ook de digitale FLYER bekijken en de link in de flyer gebruiken voor deelname aan Corona Café. Vaker aansluiten? Dat kan! Opnieuw aanmelden is niet nodig. Je kunt telkens dezelfde link gebruiken om in het online Corona Café terecht te komen.

Hulp nodig met online deelnemen? 088 3742525 of stuur een mail met je vraag naar bovenstaand mailadres. Je ontvang antwoord binnen een week.

Ingrid & Jorn zijn gastvrouw en gastheer van het Corona Café Online op woensdagavond.


Klik hier voor de flyer.

Gepubliceerd op: 23 november 2020